Πρόσφατα

ELARA 9D, VACUUM Class B, TUTTNAUER 19,8 lit

Τύπος: 4 Δίσκοι
Κωδικός Προϊόντος: ELARA 9D, 19,8 lit VACUUM Class B
Διαθεσιμότητα:
Διαθέσιμο
Τιμή: 4.500,00€
Καλάθι

Υπεραυτόματος Vacuum Class B, με χρόνο αποστείρωσης 18 λεπτά συνολικά (προθέρμανση + αποστείρωση). Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για την αφαίρεση του αέρα από το εσωτερικό των σωληνοειδών αντικειμένων από όλα τα πορώδη και από τα τυλιγμένα αντικείμενα που κλιβανίζονται. Επί πλέον επιτυγχάνεται απόλυτο στέγνωμα, καθώς το βαθύ Vacuum δεν αφήνει ούτε σταγόνα νερού στο τέλος της αποστείρωσης.

Προγράμματα:
√ 6 αυτόματους κύκλους αποστείρωσης και 3 κύκλους test. Bowie & Dick test, Vacuum Test και Helix test.

Στέγνωμα: -Αυτόματο στέγνωμα

Κάδος: -Ανοξείδωτο ατσάλι 316L (χωρίς πόρους, ώστε να μην εισχωρούν μύκητες)

Χωρητικότητα: - 19,8 λίτρα με 4 δίσκους

Συστήματα: -Τρεις τουλάχιστον φάσεις Vacuum και κατά το στέγνωμα. Το απόλυτο vacuum επιτυγχάνεται μέσω της δυνατής αντλίας κενού η οποία έχει μακρόχρονη εγγύηση λειτουργίας

Ασφάλειες: -Διπλή ασφάλεια προστασίας ανοίγματος πόρτας-όταν βρίσκεται υπό πίεση. -Ανοιγμα πόρτας από την αντίθετη μεριά έτσι ώστε το ηλεκτρονικό σύστημα να είναι απομονωμένο από την επαφή με τον ατμό. -Προστασία από υπερθέρμανση. -Έλεγχος από μικροπροσέσορα για όλες τις λειτουργίες. -Οθόνη LCD με ενδείξεις για την εξέλιξη της αποστείρωσης. -Ακουστικό και οπτικό σήμα λήξεως λειτουργίας -Κατάσταση αναμονής (stand by) για ταχύτερο επόμενο κύκλο. -Δυνατότητα σύνδεσης με PC & Προαιρετικός ενσωματωμένος εκτυπωτής.

Διαστασεις κλιβάνου: Π48 x Υ43 x B59,2
___________________________________________________
Καλύπτουν όλες τις προδιαγραφές σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά standards prEN 13060-I και 13060-2

Δίσκοι
Δίσκοι 4