Πρόσφατα

PERIOTEST M

Κωδικός Προϊόντος: PERIOTEST M
Διαθεσιμότητα:
Διαθέσιμο
Τιμή: 2.200,00€
Καλάθι

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ

Ένας Μετρητής Οστεοενσωμάτωσης – και όχι μόνο - διαφορετικός από τους άλλους.

Η τάση για άμεση φόρτιση και γρήγορους χρόνους αποκατάστασης, βρίσκει την λύση με το Periotest M, συσκευή με απλή και εύκολη χρήση για την αντικειμενική και αξιόπιστη μέτρηση της οστεοενσωμάτωσης εμφυτευμάτων αλλά και της κινητικότητας των δοντιών.

Εφαρμογές:

Α. Αξιολόγηση Οστεονσωμάτωσης εμφυτευμάτων

Το Periotest M δίνει αντικειμενικές και αξιόπιστες μετρήσεις σε όλα τα στάδια της διαδικασίας εμφύτευσης και για όλα τα συστήματα εμφυτευμάτων. Διευκολύνει με αυτό τον τρόπο τη λήψη αποφάσεων ειδικά σε περιπτώσεις που οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές και ταυτόχρονα βοηθά στην πρόληψη επιπλοκών.

B. Διάγνωση και αξιολόγηση περιοδοντικών παθήσεων, αξιολόγηση μασητικού φορτιού και δυνατότητα παρακολούθησης της θεραπευτικής διαδικασίας σε φυσικά δόντια.

ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Η μέθοδος μέτρησης είναι ηλεκτρομηχανικός. Κατά την ενεργοποίηση του, γίνεται ηλεκτρονική μέτρηση και καταγραφή του χρόνου επαφής μεταξύ εμφυτεύματος ή φυσικού δοντιού με το Periotest M. Με το πέρας της διαδικασίας, στην οθόνη  εμφανίζεται η αντίστοιχη τιμή. Συνολικά η διαδικασία μέτρησης διαρκεί περίπου 4 δευτερόλεπτα. Η κλίμακα μέτρησης  κυμαίνεται από -8 έως +50.

Σχετικά Προϊόντα