Πρόσφατα
Περιζήτητα

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

 

Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • PROVENEER
  ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ Η εταιρεία Silmet, κατασκευαστής του ProVeneer, ένωσε τις δυνάμεις της με το Silverman Institute of Cosmetic Dentistry για να φέρει στην οδοντιατρική βιομηχανία μια νέα προσέγγιση για την προετοιμασία των οψεων στο ιατρειο. Χάρη στο ProVeneer, οι οδοντίατροι μπορούν τώρα να δημ..
  300,00€
 • ACTTO 50A
  O ηλεκτροτόμος Actto 50 ειναι ψηφιακος με 8 άκρα και με δυνατότητα τριών χρήσεων: Κοπή, αιμόσταση και κοπή + αιμόσταση μαζί. H υψηλή συχνότητα 1,2 MHz βοηθά στη διαχείριση των μαλακών ιστών με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, αναιμακτα και με μεγαλύτερη ακρίβεια Ισχυς: 50W ..
  850,00€
 • Contra Angle for Implants with stopper
  Χειρουργική εμφυτευματολογική micromotor 20:1 με Push-Button και stopper ..
  450,00€
 • IMPLANT LOCATOR FORUM
  Εντοπιστής Εμφυτευμάτων FORUM TECHNOLOGIES Η απαραίτητη μικροσυσκευή για κάθε εμφυτευματολόγο   Η ανίχνευση θέσης εμφυτεύματος κατά το στάδιο της αποκάλυψης αποδεικνύεται συχνά πολύπλοκη & επώδυνη διαδικασία καθώς απαιτεί εκτεταμένες τομές μαλακών ιστών. Ο Εντοπιστής Εμφυτευμάτων (I..
  380,00€
 • IMPLANTOLOGY STERILIZED SET
  Άρτιος αποστειρωμένος εξοπλισμός μιας χρήσης για το χειρουργείο εμφυτευμάτων. Περιέχει: 2 χειρουργικές ποδιές XL, 2 καπέλα, 1 σκούφο χειρούργου, 1 κάλυμμα προσκέφαλου ασθενή 35x36cm, 2 πεδία 75x45cm, 1 πεδίο αδιάβροχο ασθενούς 75x90cm, 2 καλύμματα προβολέα 25x50cm , 1 δ..
  19,00€
 • NOVAPEX
  NEA γενιά Εντοπισμού Ακροριζίου με εργονομικό σχεδιασμό και μικρό μέγεθος, πολύ βολικό κατά την χρήση. Έγχρωμη οθόνη LCD με μεγάλα γραφικά και αυξανόμενο ηχητικό σήμα διαδρομής. Απόλυτη ακρίβεια εντοπισμού ακροριζίου και σε υγρό και σε στεγνό ριζικό σωλήνα. Μπαταρίες λιθίου για πολύ μεγάλη διά..
  490,00€
 • PERIOTEST M
  ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ Ένας Μετρητής Οστεοενσωμάτωσης – και όχι μόνο - διαφορετικός από τους άλλους. Η τάση για άμεση φόρτιση και γρήγορους χρόνους αποκατάστασης, βρίσκει την λύση με το Periotest M, συσκευή με απλή και εύκολη χρήση για την αντικειμενική και αξιόπιστη μέτρηση της οστεοενσωμάτωσης ε..
  2.200,00€
 • BONE PROFILER, MIS
  Η MIS  παρουσιάζει το νέο σετ εργαλείων Bone Profiler, σχεδιασμένο για να επιτρέπει την ομαλή και ακριβή τοποθέτηση γωνιακών προσθετικών σε εμφυτεύματα που έχουν τοποθετηθεί με κλίση. Τα μικροεργαλεία του Bone Profiler προσαρμόζονται πάνω στο κεκλιμένο εμφύτευμα και επιπεδώνουν την γύρω απ..
  190,00€
 • DROPSIN
  Υδροξείδιο του ασβεστίου  για ουδέτερο στρώμα χωρις ευγενόλη   Συσκευασία: Σκονη 45ml + Υγρό 15ml       ..
  55,00€