Πρόσφατα
Περιζήτητα

ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΣ ΑΚΡΟΡΙΖΙΟΥ / ΕΝΔΟΔΟΝΤΙΑΣ

Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • NOVAPEX
  NEA γενιά Εντοπισμού Ακροριζίου με εργονομικό σχεδιασμό και μικρό μέγεθος, πολύ βολικό κατά την χρήση. Έγχρωμη οθόνη LCD με μεγάλα γραφικά και αυξανόμενο ηχητικό σήμα διαδρομής. Απόλυτη ακρίβεια εντοπισμού ακροριζίου και σε υγρό και σε στεγνό ριζικό σωλήνα. Μπαταρίες λιθίου για πολύ μεγάλη διά..
  490,00€
 • BINGO-1020 FORUM Technologies
  Συσκευή Εντοπισμού Ακροριζίου Η συσκευή BINGO είναι ηλεκτρονική φορητή συσκευή για τον ακριβή εντοπισμό του ακρορριζίου. Διακρίνεται για την ακρίβεια της και για τα μεγάλα γραφικά της οθόνης της στην οποία καταγράφει με ακρίβεια την διαδρομή και θέση του Διευρυντήρα,  ανεξάρτητα από την κα..
  750,00€
 • ADAPTIVE APEX LOCATOR
    ADAPTIVE APEX LOCATOR overcomes as the disadvantages of the popular apex locators IV th generation – low accuracy on working in wet canals, as well the disadvantages of devices V th generation – difficulty on working in dry canals and necessarily of compulsory, additional wet..
  400,00€
 • Endo Express & Safesider
  Endoexpress & Safesider Ειδικη χειρολαβή Endo-Express στην οποια προσαρμοζεται το μικροεργαλειο Safesider για ασφαλη και γρηγορη διαμορφωση του ριζικου σωληνα. Η Endo-Express κινείται παλινδρομικά - κίνηση 30 μοιρών - αναπαράγοντας την κίνηση του χεριού. Ως αποτέλεσμα, με την ελεγχόμε..
  450,00€
 • Safesiders
    Το SafeSider είναι το μοναδικό μικροεργαλείο με πατενταρισμένη φλατ πλευρά ώστε να μειώνεται η αντίσταση κατά την διάνοιξη. Σε αντίθεση με τα συμβατικά μικροεργαλεία  τα οποία φράζουν το ριζικό σωλήνα, τα SafeSiders επιτυγχάνουν την ακίνδυνη έξοδο των οδοντικών ρινισ..
  25,00€
 • Κασετινα Ενδοδοντιας
  ..
  150,00€
 • Λούπες
  3.5x is the highest power magnification available in Galilean loupes, and is lightweight while providing clear and precise field of view. ..
  350,00€