Πρόσφατα
Περιζήτητα

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΩΝ, MIS

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΩΝ, MIS
Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΚΑΣΕΤΙΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ M4 & SEVEN, MIS
  Χειρουργική κασετίνα κοπτικών εργαλείων για τοποθέτηση εμφυτευμάτων SEVEN / M4 και προσθετικών. Όλα τα κοπτικά είναι από καθαρό τιτάνιο και είναι για πάρα πολλές χρήσεις. ..
  1.650,00€
 • ΚΑΣΕΤΙΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ C1, MIS
  Χειρουργική κασετίνα κοπτικών εργαλείων για τοποθέτηση εμφυτευμάτων κωνικής σύνδεσης C1 και προσθετικών . Όλα τα κοπτικά είναι από καθαρό τιτάνιο και είναι για πάρα πολλές χρήσεις. ..
  1.650,00€
 • DRILL STOPPER KIT, MIS
  Οδηγοι Βαθους Τρυπανισμου, MIS Για ακριβή τρυπανισμό. Διπλό σετ για τρυπάνια 2,8mm και 3,20mm σε μηκη 8,10, 11.5 & 13 χιλιοστα με την προσαρμογή δακτυλίων ακρίβειας.   ..
  190,00€
 • BONE COMPRESSION KIT
  Κασετινα οστεοτομων & Ανύψωσης Ιγμορείου Μοναδικό ολοκληρωμένο σύστημα που περιλαμβάνει δυο σειρές μικροεργαλείων μία για ανύψωση ιγμορείου και μία για συμπίεση οστού. Τα μικροεργαλεία προσαρμόζονται σε καστάνια για να προωθούνται σταδιακά και ελεγχόμενα. Κάθε βήμα του σπειρώματος αντιστοιχεί..
  450,00€
 • BONE PROFILER, MIS
  Η MIS  παρουσιάζει το νέο σετ εργαλείων Bone Profiler, σχεδιασμένο για να επιτρέπει την ομαλή και ακριβή τοποθέτηση γωνιακών προσθετικών σε εμφυτεύματα που έχουν τοποθετηθεί με κλίση. Τα μικροεργαλεία του Bone Profiler προσαρμόζονται πάνω στο κεκλιμένο εμφύτευμα και επιπεδώνουν την γύρω απ..
  190,00€
 • BONE HARVEST KIT MK-BH26
  Σετ Τρυπανιων Οστου, MIS Το Bone Harvest Kit έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει το γιατρό στην συλλογή οστού του ίδιου του ασθενούς κατά την διάρκεια της τοποθέτησης εμφυτευμάτων αντί να κάνει χρήση υποκατάστατου οστού. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως τελικό τρυπάνι. Η κασετίνα περιλαμβάνει 4 τρ..
  320,00€
 • ABRAHAMI DRILL GUIDE, MIS
  Το ABRAHAMI DRILL GUIDE kit είναι ένα σύστημα παραλληλισμού της εταιρείας εμφυτευμάτων MIS για την σωστή τοποθέτηση των εμφυτευμάτων. Δίνει την δυνατότητα να ελεγχθεί η απόσταση, η γωνία και ο παραλληλισμός των εμφυτευμάτων κατά την τοποθέτηση. Εξασφαλίζει την τοποθέτηση και κατεύθυνση 2 και περισσό..
  240,00€
 • CREST WIDENER
  Διεύρυνση Ακρολοφίας οστού To Crest Widener χρησιμοποιείται για να διευρύνει μια στενή ακρολοφία όταν υπάρχει αρκετό ύψος οστού για τοποθέτηση εμφυτεύματος. ..
  590,00€