Πρόσφατα
Περιζήτητα

ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΕΩΣ-ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΣΤΡΩΜΑ

Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • CARBCHEM
  Πολυκαρβοξυλική κονία για μόνιμη συγκόλληση γεφυρών-κορωνών. Αναμιγνύεται με νερό. Ιδανική και για στενές γέφυρες. Τελείως ουδέτερη. Συσκευασία: Σκόνη 60 gr. Φιαλίδιο για δοσολογία νερού Βοηθητικά ..
  30,00€
 • CERAMCHEM
  Υαλοϊονομερής κονία για μόνιμη συγκόλληση γεφυρών-κορωνών και ουδέτερο στρώμα. Αναμιγνύεται με νερό. Απελευθερώνει φθόριο. Ιδανική και για στενές γέφυρες. Τελείως ουδέτερη. Συσκευασία: Σκόνη 30 gr.  Φιαλίδιο για δοσολογία νερού  Βοηθητικά. ..
  39,00€
 • HIGH-Q-BOND Adhesive Resin Cement
  Το HIGH-Q-BOND είναι ρητινώδης συγκολλητική κονία, πολλαπλών χρήσεων, διπλού πολυμερισμού, ραδιοπερατό. Έχει εξαιρετικό δεσμό με τη πορσελάνη, τα μέταλλα, την οδοντίνη, το αμάλγαμα. Μπορεί να φωτοπολυμεριστεί ή να έχει χημικό πολυμερισμό. Το HQΒ Adhesive έχει εξαιρετική οριακή εφαρμογή και συγκολλητ..
  35,00€
 • HIGH-Q-BOND intro
  Αρχικό λειτουργικό σετ High-Q-Bond. Το HQB intro είναι κατάλληλο να κολλήσει διαφορετικές επιφάνειες που πρέπει να συγκολληθούν μεταξύ τους αλλά και να δώσει λύση σε δύσκολες περιπτώσεις όπως: 1. Επιδιόρθωση σπασμένης όψεως πορσελάνης 2. Συγκόλληση ενδοριζικών αξόνων 3. Συγκόλλη..
  65,00€
 • PROLINK 5 ml
  Φωτοπολυμεριζόμενος φθοριούχος συγκολλητικός παράγοντας ενός φιαλιδίου μιας φάσεως. Το PRIMA 2000 μπορεί να χρησιμοποιηθεί με κάθε αδροποιητικό και δημιουργεί ένα άριστο δεσμό με Οδοντίνη-Αδαμαντίνη, με όλα τα χημικά πολυμεριζόμενα ή φωτοπολυμεριζόμενα Composites, Compomers και ρητινώδεις κονίες συγ..
  40,00€
 • AUTO-CURE ACTIVATOR 4ml
    Παράγοντας για αυτοπολυμερισμό του Prima 2000. Η απλή προσθήκη μιας σταγόνας Auto-Cure Activator δίνει την δυνατότητα στο φωτοπολυμεριζόμενο μονοφασικό παράγοντα Prima 2000 να χρησιμοποιηθεί και σε περιπτώσεις όπου είναι αδύνατος ο φωτοπολυμερισμός όπως συγκόλληση αξόνων..
  19,00€
 • PORCELAIN FIX set
      Αδροποιητικά πορσελάνης Υδροφλουορικό οξύ για αδροποίηση της πορσελάνης Σιλάνια Πορσελάνης Αυξάνει την συγκολλητική ικανότητα και διάρκεια συγκόλλησης στην πορσελάνη Φιαλίδια 4ml + 4ml   ..
  40,00€
 • CEM IMPLANT
      Η CEM-IMPLANT είναι η μοναδική ρητινώδης κονία της οποίας η σύσταση  εμπεριέχει ελαστικά στοιχεία, ώστε αφ’ενός να συγκολλά γερά τις προσθετικές εργασίες επί abutments εμφυτευμάτων και αφ’ετέρου να δίνει την δυνατότητα της εύκολης απομάκρυνσής των. ..
  85,00€
 • DROPSIN
  Υδροξείδιο του ασβεστίου  για ουδέτερο στρώμα χωρις ευγενόλη   Συσκευασία: Σκονη 45ml + Υγρό 15ml       ..
  55,00€
 • TEMP-D & TEMPLIN
      Οξείδιο του ψευδαργύρου με ευγενόλη,  ταχύπηκτο σκληρό, για ουδέτερο στρώμα Συσκευασία: Σκόνη 60gr Ευγενόλη 20ml   ..
  39,00€
 • CERAMFIL B, σκόνη 10gr
  Υαλοϊονoμερής κονία αυχενικών εμφράξεων σε 5 χρώματα. Αναμιγνύεται με νερό. Χημική πρόσφυση σε οδοντινη-αδαμαντινη. Για εμφράξεις ΙΙΙ & V ομάδας, εμφράξεις νεογιλών, ανασυστάσεις μύλης, απελευθερώνει φθόριο. 5 αποχρώσεις. ..
  20,50€