Προφίλ

Η εταιρεία μας  ΝΕΓΡΙΝ ΙΝ DENTAL  έχει σαν αντικείμενο την εισαγωγή και πώληση οδοντιατρικών υλικών και μηχανημάτων.
Ξεκίνησε το 1978 με την επωνυμία ΑΝΝΑ ΝΕΓΡΙΝ και σταδιακά μεγάλωσε βασισμένη στην εμπιστοσύνη και την στήριξη των συνεργατών οδοντιάτρων και των συναδέλφων εμπόρων.


MEΛΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ:

Hλίας Νεγρίν
Ιδρυτής – Technical Support
Σπούδασα Ηλεκτρολόγος υπομηχανικός και για αρκετά χρόνια πριν, ασχολήθηκα με μελέτες ηλεκτρικών εγκαταστάσεων. Η γνώση αυτή, με βοήθησε στην αναζήτηση
και εισαγωγή οδοντιατρικών συσκευών και μηχανημάτων, με αυστηρά κριτήρια ποιότητας και σωστής λειτουργίας.
Θεωρώντας ότι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες μιας καλής συνεργασίας είναι το Service, έχω ειδικευτεί και αναλάβει προσωπικά το Service και την εγκατάσταση όλων των συσκευών και μηχανημάτων της εταιρείας μας.

Άννα Νεγρίν
General Manager
Σπούδασα κοινωνιολογία αλλά ασχολήθηκα με τις εισαγωγές οδοντιατρικών ειδών, προσπαθώντας πάντα ο επαγγελματισμός και η ανθρώπινη σχέση, να δένουν αρμονικά.
Συνεχής προσπάθεια, ήταν και είναι η συνέπεια, η ποιότητα και η αναζήτηση πρωτοποριακών προϊόντων σε ανταγωνιστική τιμή καθώς και η οργάνωση σεμιναρίων για την επιστημονική ενημέρωση των συνεργατών μας.

Ιλάνα Νεγρίν
Τμήμα Marketing
Σπούδασα Marketing & Διαφήμιση με σκοπό να συμβάλλω στην επιτυχημένη πορεία της εταιρείας μας. Γνωρίζοντας ότι η επικοινωνία και οι υπηρεσίες που προσφέρουν το Ίντερνετ και η ηλεκτρονική αλληλογραφία
είναι σημαντικοί παράγοντες για την ενημέρωση και εξυπηρέτηση των οδοντιάτρων σε όλη την Ελλάδα, ανέλαβα να αναπτύξω την εταιρεία σε αυτούς τους τομείς καθώς και σε άλλους που συμβάλλουν στην πρόοδο και την εξέλιξη.

Nίνα Νεγρίν
Υπεύθυνη Σεμιναρίων
Σπούδασα κοινωνιολογία και Organizational Behavior. Οι νέες ιδέες και η συνεχή εξέλιξη μιας εταιρείας είναι τα στοιχεία που την κρατάνε ζωντανή και ικανή να προσφέρει στην αγορά και να καλύψει τις ανάγκες της.
Έτσι, ανέλαβα την οργάνωση των εκδηλώσεων και σεμιναρίων της Νεγρίν Dental ΕΠΕ.
Σκοπός μας είναι να βρισκόμαστε πάντα μπροστά από τις ανάγκες του σύγχρονου οδοντιάτρου και να τις καλύπτουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Εκλεκτοί συνεργάτες και επιστημονικοί σύμβουλοι                                                                                                                                                                                                                                                                                                 είναι πάντα πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν άμεσα και να ενημερώσουν τους πελάτες μας.

Ευχαριστούμε πολύ όλους, που μας τιμάτε με την προτίμησή σας