Ανακοινώσεις

1. Χειρουργική εμφυτευμάτων στην αισθητική ζώνη  | 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 |  ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ

Κυριακή στις 11:30 π.μ. - 12:30 μ.μ.
 
Στα πλαισια του 'the smart casual dentistry Σymposium' θα πραγματοποιηθεί ομιλία θέμα 'Χειρουργική εμφυτευμάτων στην αισθητική ζώνη. The smart casual approach' 

Εισηγητής: ΚΑΡΑΤΖΑΣ Σπύρος, DDS, DMD, MS

Οι υψηλές αισθητικές απαιτήσεις της σύγχρονης οδοντιατρικής καλούν για πλήρη αποκατάσταση της αρμονίας ανάμεσα σε μαλακούς και σκληρούς ιστούς, αλλά και ανάμεσα στο χαμόγελο και όλο το πρόσωπο. Η πλαστική χειρουργική του περιοδοντίου, μόνη και σε συνδυασμό με την εμφυτευματολογία μας δίνουν την δυνατότητα να διορθώσουμε ουλοβλεννογόνια προβλήματα που προέκυψαν από την απώλεια των δοντιών, καθώς και να διαμορφώσουμε αισθητικά τους μαλακούς και σκληρούς ιστούς που πλαισιώνουν τις προσθετικές αποκαταστάσεις. Θα περιγράφει ρεαλιστικά η προσέγγιση των δύσκολων αυτών περιστατικών, και θα παρουσιάσουμε τεχνικές με τις οποίες μπορούμε να παρέμβουμε για να εξασφαλίσουμε το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.
 
2. 37o Πανελλήνιο Οδοντιατρικό Συνέδριο | 19-21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  |  ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ "Ι.ΒΕΛΛΙΔΗΣ"

Στο περίπτερο μας #30 θα παρουσιάσουμε νέα προίοντα και ελκυστικές προσφορές! Θα χαρούμε να σας δούμε απο κοντά.


 

3. 4th MIS Global Conference  |  8 - 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018  |   Atlantis  Resort The Bahamas

The 4th MIS Global Conference: 360° IMPLANTOLOGY, will take place between 8-11 February 2018 in beautiful Nassau Paradise Island, Bahamas.

Following the undeniable success of past events, this Global Conference will deliver an intense and unforgettable experience in every aspect: scientific, professional and personal.
View the first details about the event here: http://bahamas.mis-implants.com/#p

The registration process has just be opened!!
Contact NEGRIN IN DENTAL for more details: 210 7711605